Workshop

Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven, Liefhebben

Client recensie

De naam ‘Ik ben er-coaching’ geeft goed weer wie Mirjam als coach is en wat ze voor je kan betekenen tijdens een coachings-traject.

Mirjam is er en hoort mij, wanneer ik mijn verhaal doe. Tijdens de coaching helpt ze mij bijvoorbeeld te reflecteren op verschillende gebeurtenissen uit mijn verleden. Ze stelt vragen en/of laat me nadenken over bepaalde behoeften, gevoelens en emoties, behorend bij de gebeurtenis waarover ik vertel. Ik ontdek daardoor zelf hoe deze gebeurtenissen nog steeds impact hebben op mijn leven van vandaag.

Mirjam biedt tijdens de coaching handvatten hoe ik daar het best mee om kan gaan.
Mijn belangrijkste leerpunt tijdens deze coaching is dat niet mijn verleden of mensen uit mijn (nabije) omgeving bepalen wie ik ben, maar dat Gods waarheid over mijn leven de basis is. Mijn identiteit ligt vast in Hem.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast onderzoeken waar jouw hulpvraag ligt?
Download dan hier de Balanstest.

En bekijk vervolgens hier de minitraining om alvast iets van de TotalBalance methode te proeven.

Coaching

Als gecertificeerd TotalBalance coach maak ik gebruik van de complete en effectieve TotalBalance methode. Het is een uitgebalanceerd en praktijkgericht programma waarmee je leert het beste uit jezelf te halen en je eigen koers te bepalen. 

Ik werk met de TotalBalance methode, een methode die drie fases doorloopt: verleden – heden – toekomst. Anders gezegd: Wie was ik? – wie ben ik? – wie word ik?

De methode heeft vijf thema’s: Geloven – Groeien – Genieten – Gezond leven – Liefhebben. Tijdens onze gesprekken bepalen we samen welke van deze thema’s voor jou belangrijk zijn om te behandelen.

 

Naast de gesprekken maken we gebruik van een werkboek waarin we onder andere aan de slag gaan met een energieanalyse, een liefdestalentest en een verkorte DISC.

Geloven – Groeien – Genieten – Gezond leven – Liefhebben

Onmisbaar in onze samenwerking is openheid, vertrouwen, motivatie, inzet, humor met koffie of thee erbij!

Over het algemeen duren de meeste trajecten minimaal 10 – 20 sessies. Maar coaching is maatwerk, dus het is per persoon heel verschillend.