Tarieven

Gratis kennismakingsgesprek

Omdat ik vind dat er voor iedereen mogelijk moet zijn om een coachtraject te kunnen volgen wanneer dat nodig is, en de kosten daarvan nooit een belemmering zouden mogen zijn, hanteer ik niet altijd vaste tarieven. In onderstaande tabel staan richtlijnen, Jij bepaalt zelf in welke groep jij valt. Dat doen we op basis van vertrouwen.

Maar ik wil jou ook de ruimte bieden om aan te geven wanneer dat voor jou niet haalbaar is. Of wanneer de kosten voor jou niet op te brengen zijn. Voel je niet bezwaard om dit aan te geven, want daar gaan we samen echt wel uitkomen.

Voor een TotalBalance traject heb je over het algemeen gemiddeld 15 sessies nodig, maar het aantal sessies is moeilijk van te voren te bepalen omdat coachen maatwerk is, iedereen is anders.

Een kennismakingsgesprek is gratis en kan eventueel telefonisch.

Inkomsten categorie

 

1
2
3
4

Netto gezamenlijk-inkomen

<€1.500
€1.500 – €2.500
€2.500 – €4.000
€4.000

Tarief per sessie incl. BTW

€35
€50
€70
€85

Heb je nog vragen of wil je graag een kennismakingsgesprek? 

Neem dan kosteloos contact met me op.

Mijn hart gaat uit naar vrouwen.

Wereldwijd worden vrouwen misbruikt en ik weet dat er ook in Nederland vrouwen zijn die het echt zwaar hebben, omdat ze verstrikt zitten in de prostitutie. Dat raakt mij! Daarom steun ik Direlse.

Direlse gaat langs bij vrouwen die voor hun werk prostitutie bedrijven. 

Door de gesprekken met deze vrouwen wil Direlse naast hen staan, hen hoop bieden, vertellen dat ze waardevol zijn en dat er ook ander werk/ mogelijkheden voor hen zijn.

Om haar te steunen gaat er 10 procent van mijn uurloon naar haar, zodat zij er kan zijn voor de vrouwen die achter het raam staan.

Sinds 2017 is Direlse als vrijwilliger bij Scharlaken Koord betrokken bij het straatwerk in Amsterdam, en sinds twee jaar met het Leger des Heils in Deventer. 

Vanaf vorig jaar neemt zij ook deel aan het digitaal veldwerk van Scharlaken Koord; landelijk hulpaanbod aanbieden aan werkers die hun diensten online aanbieden. 

Zonder het gebed en de financiële steun zou ze dit niet kunnen/willen doen; het is dan ook een werk wat we met elkaar uitvoeren.

Wil je per mail nieuws over het werk/ Direlse ontvangen?
Meld je dan aan bij mirjam@ikbener-coaching.nl     

Ze wil je dan verslagen en regelmatig haar nieuwsbrief Ditjes & Datjes sturen.

Lees meer over wat scharlaken Koord doet voor prostituees https://scharlakenkoord.nl/nl/over-prostitutie